disaghor landbouw

nieuws

Nieuw in ons gamma: Pro Gravel HD40

Een oprit of parkeerplaats met steenslag is vaak lastig te belopen of te berijden. Daarnaast ziet het er snel onverzorgd uit doordat de steenslag alle kanten op kan en er kuilen of kale plekken ontstaan. De Pro Gravel-plaat sluit de steenslag op en vormt een stabiele basis die begaanbaar is.

Pro Gravel HD40 is toepasbaar voor tuinen, parken, parkeerplaatsen, groendaken, begraafplaatsen, terrassen, boomspiegels, opritten, enz.

Pro Gravel HD40 is 4 cm hoog en geschikt voor kiezel en grind met een maximale gradatie van 16 mm. De te gebruiken gradatie is afhankelijk van de toepassing en belasting.

Pro Gravel HD40 is een polypropyleen honingraat plaat geproduceerd d.m.v. gedetailleerde spuitgiettechniek. Hierdoor ontstaat een sterke en draagkrachtige plaat; esthetisch verantwoord met een consistente wanddikte. Een ultrasoon lasprocédé zorgt voor interne sterkte, vooral in horizontale richting.

Om ervoor te zorgen dat de steenslag niet door de Pro Gravel-plaat weg kan zakken, is onder de plaat een vliesdoek aangebracht. Dit maakt de Pro Gravel-plaat waterdoorlatend en onkruidwerend. De platen zijn eenvoudig in elke vorm op maat te zagen met behoud van de honingraat celstructuur. De flexibele plaat is zonder verkeersbelasting goed toepasbaar bij glooiingen of een tallud.

Een technische fiche is verkrijgbaar op aanvraag.

 

Disaghor dockx Disaghor dockx