disaghor landbouw

onze producten

Hobbyline

UNIVERSELE POTGROND

Universele potgrond voor kamer-, balkon- en terrasplanten en de aanleg van bloemperken. Is direct gebruiksklaar door zijn basisbemesting 1500 g/m³ 14-16-18+sporenelementen
Verpakking: (33x) 70 l - (51x) 45 l - (120x) 20 l - (240x) 10 L - (420x) 5 l - bigbag - vrac

 

BALKON -EN KUIPPOTGROND

Speciale grond voor balkon- en kuipplanten met extra klei. De klei zorgt voor een buffering van water en meststoffen, zodat de groei regelmatig kan gebeuren. Door toevoeging van een langzaamwerkende meststof is er voeding voor ongeveer 10 weken
Verpakking: (33x) 70 l - (51x) 45l - (120x) 20 l

 

BUXUSPOTGROND

Deze buxuspotgrond bevat extra bemesting speciaal aangepast voor planten als buxus en andere kuipplanten. Door de luchtige structuur en de aangepaste langzaamwerkende meststoffen is dit de potgrond voor de echte buxusliefhebber.
Verpakking: (51x) 45 l

 

HEIDEPOTGROND

Speciale potgrond voor zuurminnende planten zoals Rhododendron, Erica, Calluna en Azalea's. Te gebruiken voor aanplanten van plantenbakken en als voorbereiding voor plantvakken in de bloemborders. De lage pH en de speciaal aangepaste bemesting is speciaal op deze plantengroep afgestemd. Zie ook Rhodohum - Floragard (plantsubstraten).
Verpakking: (51x) 45 l

 

ZAAI -EN STEKGROND

Een speciaal fijn afgezeefde potgrond met een lage bemesting voor het zaaien van bloemen en groenten. Ook geschikt voor het stekken en verspenen.Bij het verder ompotten dient bemesting toegevoegd worden. Zie ook profi substraten Type 3 en Type 3 speciaal
Verpakking: (51x) 45 l - (120x) 20l

 

PLANTHUMUS Bemeste humus in zak als gemengd organisch bodemverbeteringsmiddel voor aanrijking van het substraat in de plantput bij het planten van bomen, heesters, hagen, ... Kan ook als afdekking gebruikt worden tussen de beplanting.
Verpakking: (33x) 70 l - bigbag - vrac

 

TUINTURF

Is een veelzijdig inzet organisch substraat , kan aangewend worden bij de plantklaar maken van de grond, het verluchten van zware bodems en het verbeteren van de waterhuishouding. Het ideale materiaal als afdekking van de bodem bij zuurminnende planten.
Verpakking: (33x) 70 l - bigbag - vrac

 

ROYAL POTGROND

Een hoogwaardige potgrond met klei, polymeren als waterbuffer en extra langzaamwerkende meststoffen. Door de samenstelling kan de potgrond meer water opnemen en worden de gietbeurten sterk verminderd.In de eerste 12 tot 15 weken is een extra bemesting niet van toepassing.
Verpakking: (33x) 70 l - (51x) 45 l - bigbag - vrac

 

VIJVERPOTGROND

Speciale potgrond met hoog kleigehalte voor de ideale groei van water- en moerasplanten in de vijver. De toegevoegde meststoffen zorgen voor een goede ontwikkeling van de vijverplanten.
Verpakking: (75x) 20 l - bigbag - vrac

 

OVERGE: Grafpotgrond, Cactus - en Orchideeën potgrond.

Disaghor dockx Disaghor dockx