disaghor landbouw

onze producten

Alternatieve bodemafdekking

MULCHLAVA
100% natuurlijke lavakorrel als inert afdekkingsmateriaal (overal toe te passen) Laat water, lucht en voeding gemakkelijk toe aan uw planten. Ideaal voor prairietuinen en vaste plantenborders.
Afmetingen: 2/12 mm - 8/16 mm
Verpakking: 8/16 mm : (56 x) 17 l - bigbag (0,4 m³ - 1 m³) - los - geblazen
                    2/12 mm : (40 x) 25 l - bigbag (0,4 m³ - 1 m³) - los - geblazen
                    (blazen mogelijk tot 100 m ver en 50 m hoog)
 

CACAODOPPEN
Afdekmiddel op basis van cacaopellen, dat onmiddellijk na het planten mag toegepast worden. Verbetert de bodem; mag slechts in een laagdikte van 3-4 cm aangebracht worden(70 l /2 m2). Bestaand onkruid tussen vegetatie eerst verwijderen vooraleer de cacaodoppen aan te brengen. Ideaal systeem voor onkruidbestrijding tussen éénjarigen en in plantenbakken. Na het zomerseizoen mogen de cacaodoppen gewoon ingewerkt worden als bodemverbeteringsmiddel. Na het aanbrengen de cacaodoppen nat maken om een maximale fixatie te bekomen.
Dosis: 5 à 10 cm dikte
Verpakking: (39 x) 70 l - bigbag (1 m³)

 

COCOCHIPS
Decoratieve en efficiënte bodemafdekking voor plantenborders, tuinpaden en/of speelruimten. Zeer duurzaam materiaal dat bestaat uit gecalibreerde stukjes van de zachte schil van de kokosnoot. 100 % natuurproduct. Voorkomt onkruidgroei en houdt de bodem tussen de planten langer vochtig. Houdt langer stand dan de traditionele afdekmaterialen.
Verpakking: (39 x) 70 l - bigbag (1,5 m³)

 

STRO PELLETS
Afkomstig van tarwestro als natuurlijke afdekking ter voorkoming van onkruid en mos. Best bevochtigen bij aanbrengen, voor een betere werking. Zet 400% uit na bevochtiging
Dosis: 1 à 2 cm dikte ( 20 kg = 3m²)
Verpakking: (36x) 20 kg

 

HOUTCHIPS
Decoratieve en efficiënte bodemafdekking voor plantborders, tuinpaden en/of speelruimten. Zeer duurzaam materiaal dat bestaat uit gecalibreerde stukjes van het zachte piceahout. Voorkomt onkruidgroei en houdt de bodem tussen de planten langer vochtig. Houdt langer stand dan de traditionele afdekmaterialen. Wordt ook gebruikt order speeltuigen.
Verpakking: bigbag - los

 

PRO MULCH - STROOISEL
Hennep 100 % naturel
Verpakking: (18 x) 200 L

 

COLORWOOD
Decoratielaag tussen bloemen en planten en als afdeklaag tegen onkruid. Het basismateriaal van colorwood is uitsluitend afkomstig van inheemse bomen. Het fijn gehakseld materiaal wordt in een speciaal procédé gekleurd met ecologische verven. Beschikbaar in geel, rood, oranje, bruin.
Verpakking: (36 x) 70 l - bigbag (1 m³)

 

SCHELPEN GEWASSEN
Breng de zee naar je tuin !!!
Door het gebruik van gewassen zeeschelpen in de tuin creëer je een bijzondere sfeer. Deze schelpen worden zuiver aangeboden als bodembedekking tussen de beplanting.
Verpakking: (60x) 20 kg - mini bigbag - bigbag - los

 

KLEISCHELPEN
Gewassen zeeschelpen die gemengd worden met klei. Wordt gebruikt voor aanleg van onkruidvrije paden.
Verpakking: 15/30 mm : bigbag (1300 kg) - los

Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx