disaghor landbouw

onze producten

Grasdallen

ECORASTER E50 - HEAVY
Is de meest veelzijdige waterdoorlatende verharding: Kan naast grindstabilisatie ook gebruikt worden voor inzaaien van gras. Heel wat toepassingen zijn mogelijk: tuinpaden en opritten, parkings, groendaken, taludversteviging, brandgangen, uitbreiding rijwegen. Gepatenteerd en uniek verbindingssysteem, dus zeer gemakkelijk en vlot te plaatsen. Na de plaatsing kunnen de tegels niet meer uit elkaar schuiven. Uitzetting, krimp en zijdelingse belasting worden door de gebogen ribben opgevangen. Kleur van de polyethyleen grastegel: zwart
Technische info:
- Afmetingen: 12 tegels (4 op 3) van 33 x 33 cm ; 1 plaat : 1,33 m²
- Per pallet: 43 stuks = 57,19 m²
- Opening honingraten: +/- 66 mm
- Belastbaar: tot 350 ton/m²

 

XTRADAL
Grind en grastegel in polyethyleen van hoge dichtheid met een structuur "klavertje vier". De groene grastegels zijn vervaardigd uit gerecycleerd polyethyleen en zijn onderaan voorzien van een klein waterreservoir. Dus uitermate geschikt voor inzaai met gras. Onzichtbare verbinding tussen de verschillende platen dankzij de open boorden van Xtradal. De plaatsing verloopt vlot door de T-verbindingen ineen te klikken (parallel of loodrecht). De Xtradal is xtra groot, xtra snel te plaatsen en xtra sterk!
Technische info:
- Afmetingen: 120 cm x 80 cm x 42 mm (L x B x H) ; 1 plaat : 0.96 m²
- Per pallet: 48 stuks = 46,08m²
- Belastbaar: tot 300 ton/m²

 

FLOWBLOCK
Deze grasdal is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycleerd polyethyleen en het beste product voor groene parking voor zwaar verkeer. De tegel is 7,5 cm hoog om een zo optimaal mogelijke natuurlijke grasgroei te verkrijgen. De vele drainagekanalen aan de onderzijde van de tegel zorgen voor een uitstekende waterhuishouding en geven geen verstoring van de natuurlijke wortelgroei van het gras. Draineerpoorten langs de zijwanden zorgen voor horizontale drainage en laten de graswortels de kans om van de ene cel naar de andere door te wortelen. De onderzijde van de Flowblock is tevens voorzien van grote dragende 'voeten' welke de, vaak hoge, belasting doorgeven aan de fundering. De kenmerkende pen/gat verbinding, in combinatie met de borgwiggen, zorgen voor een solide onderlinge verbinding van de Flowblocks waardoor men zonder kantopsluiting kan werken. De samenstelling van het kunststof zorgt ervoor dat de tegel bij zowel hoge als lage temperaturen goed functioneert en in staat is zowel passieve als actieve krachten te kunnen verwerken. Deze combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat de Flowblock het product is dat aan al uw eisen zal voldoen. Zowel in zwart als in groen beschikbaar.
Technische info:
- Afmetingen: 50 cm x 50 cm x 75 mm (L x B x H)
- Per pallet: 60 stuks = 15m²
- Belastbaar: > 240 ton/m²

 

Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx Disaghor dockx