disaghor landbouw

onze producten

Organische oorsprong

VERBETERDE TEELAARDE
Verrijkte teelaarde is een substraatmengsel dat wordt bekomen door verschillende componenten mechanisch homogeen te mengen. Basis is een afgezeefde zand leem teelaarde afkomstig van een niet verontreinigd perceel, gemengd met organische materialen afkomstig van afgewerkte producten.
Verpakking: bigbag - los

 

COMPOST VLACO
Vlaco goedgekeurd. Gecomposteerd restproduct 0/15 van versnipperd organisch afval (snoeihout, plantenresten, haagscheersel, bladeren, gazonmaaisel) uit tuinen, parken en plantoenen. Dit wordt in bermen opgezet en door micro-organismen in aërobe omstandigheden afgebroken tot een stabiel eindproduct. Het product wordt nadien afgezeefd. Gemiddelde samenstelling van groencompost: organisch stofgehalte 15%; pH (H2O) 8,00; EC 1600 /cm; N (totaal) 0,7%; K (totaal K2O) 0,75%; P (totaal P2O5) 0,50%; Mg (otaal MgO) 0,35%: Ca (totaal CaO) 2,0%; vochtgehalte 35%; 1 ton = 1,5 m³. Opgelet niet overdoseren wegens gevaar voor verbranding!!
Verpakking: bigbag - los - blazen met Express Blower

 

TERRAVIVA GEEL
TerraViva Geel is een onkruidvrij bodemverbeterend middel op basis van verrijkte CMC-compost, speciaal ontwikkeld voor de aanplant van loofhoutgewassen in zware gronden.
Verpakking: bigbag - los - geblazen met Express Blower

 

TERRAVIVA GROEN
TerraViva Groen is een onkruidvrij bodemverbeterend middel op basis van verrijkte fijne CMC-compost, speciaal ontwikkeld voor de aanplant van loofhoutgewassen in lichte gronden.
Verpakking: bigbag- los - geblazen met Express Blower

 

TERRAVIVA BLAUW
TerraViva Blauw is een bodemverbeteraar en in te zaaien bodembedekker in één. Een hoogwaardig organisch mengsel met een laag voedinggehalte die er optimaal voor zorgt dat de aanwezige laagblijvende klaversoorten kunnen ontwikkelen en een mooie erosie voorkomende laag kan vormen terwijl onkruiden geen kans krijgen om verder te ontwikkelen. Ideaal te gebruiken als bodemverbeteraar voor taludaanplantingen. 
Verpakking: bigbag - los

 

FLORAHUM
Plantsubstraat verrijkt met lava, en organische meststoffen voor een goede start. Wordt ook gebruikt als mulching bij renovatie van tuinen. pH neutraal met langdurige bemesting.
Verpakking: (36 x) 70 l

 

PLANTHUMUS
Bemeste humus in zak als gemengd organisch bodemverbeteringsmiddel voor aanrijking van het substraat in de plantput bij het planten van bomen, heesters, hagen, ... Kan ook als afdekking gebruikt worden tussen de beplanting.
Verpakking: (33 x) 70 l - bigbag - los

 

RHODOHUM
Plantsubstraat voor zuurminnende planten verrijkt met organische meststoffen voor een goede start. Wordt ook gebuikt als mulching bij Rhododendron, erica's en andere zuurminnende planten voor het behoud van de juiste pH en voedingspeil. Lage pH met langdurige bemesting.
Verpakking: (60 x) 40 l - (36 x) 70 l

 

VEENCOMPOST
Mengsel van zwartveen, witveen, pin sylvester 0/3, GFT-compost. Neutrale pH-waarde 6,0 - 7,0
Verpakking: bigbag - los

 

VERBETERDE TEELAARDE
Verrijkte teelaarde is een substraat mengsel dat wordt bekomen door verschillende componenten mechanisch homogeen te mengen. Basis is een afgezeefde zandleem teelaarde afkomstig van een niet verontreinigd perceel gemengd met organisch materialen afkomstig van afgewerkte producten.
Verpakking: bigbag - los

 

GEDROOGDE KOEMEST
Disaghor Groen > Bodemverbeteringsmiddelen > Organisch

KARISOL
Disaghor Groen > Bodemverbeteringsmiddelen > Organisch

TERRA-ACTIEF
Disaghor Groen > Bodemverbeteringsmiddelen > Organisch

TERRA-FERTIEL
Disaghor Groen > Bodemverbeteringsmiddelen > Organisch
 

 

 

Disaghor dockx Disaghor dockx