disaghor landbouw

agenda

Phytolicentie aavraag kan bij komende phyto-ophaling

Vanaf 25 november 2015 is iedere professionele gebruiker van gewasbeschermingsmiddelen verplicht een fytolicentie te hebben. Zonder deze licentie zal het onmogelijk worden op sproeistoffen voor professioneel gebruik aan te kopen.

Om onze klanten bij te staan bij de aanvraag van de fytolicentie zal bij de komende fyto-ophaling de mogelijkheid bestaan om uw aanvraag bij ons in orde te brengen. Of u kan dit zelf doen op de website www.fytolicentie.be

Indien u de aanvraag bij ons wil doen, dient u wel bepaalde gegevens mee te brengen:

  • Identiteitskaart (rijksregisternummer)
  • E-mailadres (per e-mailadres kan slechts 1 licentie aangeraagd worden)
  • BTW- of ondernemingsnummer
  • Vestigingseenheidsnummer, moet beginnen met 2 (beginnend met 9 wordt niet aanvaard), kan worden aangevraagd via 'Formulier 3' (eventueel bij ons op de dag zelf)
  • Als je erkend verkoper of gebruiker bent, je erkenning (wordt ingescand en opgeladen)
  • Als je geen erkenningsnummer hebt, je diploma of getuigschrift

De fyto-ophaling wordt bij Disaghor te Munsterbilzen georganiseerd op 7 november tussen 9-11u30 en bij Disaghor te Ruiselede op 14 en 15 november, telkens tussen 9-11u30 en 13-15u30.

Dit jaar is er ook weer ophaling van oude of vervallen producten.

Indien het voor u niet mogelijk is om bij ons langs te komen op deze datums, kunt u steeds op voorhand ons uw gegevens bezorgen en ons doormailen naar info@disaghor.be of opsturen naar Disaghor, Industriestraat 8A - 8755 Ruiselede.

 

Disaghor groen Disaghor groen