disaghor landbouw

vacature

Technical Sales Talent - Afdeling Groenvoorziening

WANTED GEDREVEN SALES GROENSECTOR (West-Vlaanderen) (M/V)
 

WIE ZIJN WIJ?

DISAGHOR ! Nr 1 in advies voor de tuinaannemer en openbaar groen op vlak van o.a. (lava)teelt-substraten, schorsen, composten, siergrinden, gewasbescherming, meststoffen en zaden. Met onze eigen vrachtwagens leveren we alle nodige producten zelf rechtstreeks op het bedrijf bij de klant. 
Locatie : Ruiselede - www.disaghorgroup.be
 

WIE BEN JIJ?

Heb je een grote passie en interersse voor mooie tuinen en een sterk enthousiasme voor de "groene sector"? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren? Ben je een oprecht persoon? Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de tuinaanlegsector? Deel je deze kennis graag met jouw collega's en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf? 
 

WAT IS ONS AANBOD?

- Een commerciële rol in een zeer competiteive sector, waar luisteren naar de noden van de klant en prospect prioritair is én dit in een stabiel, ambitieus bedrijf.
Verderzetting van huidige klanten én aanbrengen van nieuwe klanten.
- De mogelijkheid om samen te werken met getalenteerde collega's/ingenieurs, die een heel grote kennis bezitten over zwemvijvers, daktuinen, beplanting, bodem en andere groensectorgeralteerde thema's, waar u enorm veel kan van bijleren, mits een voorziene basiskennis.
- Grote kennisevolutie door constante interne coaching, vergaderingen met leveranciers en kennisuitdeling met de collega's.
- Een creatief loonpakket met tal van up to date extralegale voordelen. 
 

Ben jij de geschikte persoon?

       Neem dan snel en vóór 25 augustus contact op met Dhr S. Naeyaert, bedrijfsleider,
      via Stefaan@Disaghor.Be én zorg dat je de eerste bent !!