disaghor landbouw

onze producten

Plastiekfolie, vliesdoek en netten

TUNNELFOLIE: Een folie die uw gewas optimaal beschermt tegen negatieve externe invloeden en een ideaal microklimaat creëert voor de groei van uw gewas.

- Hytilux Diffuus UVT, Hyticlear, Hytitunnel,...

- Afhankelijk productkeuze: anti-condenswerking, extra thermisciteit, diffuus licht, UV-stabilisatie,...

 

MULCHFOLIE: Als grondbedekkingsfolie zorgen mulchfolies voor een uitstekende vocht- en warmteregulatie. De opwarming van de bodem leidt in bepaalde gevallen tot teeltvervroeging. Bovendien onderdrukken mulchfolies de groei van onkruid.

- Hytimulch Zwart

- Biodegradeerbaar: Biofilm Zwart

 

GEPERFOREERDE FOLIE: Creëren een microklimaat. Daardoor beschermen ze het jonge gewas tegen mogelijke vorstschade. Bovendien zorgen een hogere temperatuur en vochtigheidsgraad onder de folie voor omstandigheden waarbinnen het gewas beter gedijt.

Resultaat: oogstvervroeging door een betere en snellere groei van het gewas.

- Hytiperfo S-S-S-L

 

VLIESDOEK (ACRYL): Voor oogstvervroeging en ter bescherming van gewassen tegen vorstschade en andere externe invloeden zoals insecten.

- Sivatex, Reicrop

 

HOWICOVER: Duurzaam en uitermate sterk alternatief voor vliesdoek. Howicover bestaat uit geweven polyethyleen en is zo van structuur dat het minder 'klappert' dan vliesdoek. Het is transparant waardoor maximaal licht kan worden doorgelaten. Het biedt bescherming tegen vorst, wind, insecten en kleine velddieren. Bovendien is het gewas door het ontstane microklimaat eerder oogstbaar. Inmiddels is Howicover veelvuldig beproefd en in de praktijk voldoende bewezen.

 

DUIVENNETTEN: In de groenteteelt heeft menig teler/tuinder vaak overlast van duiven, spreeuwen en ander gevogelte die het gewas aanvreten. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze vogels te verjagen maar de enige afdoende maatregel is het afdekken van het gewas met een net.

 

HYFLEX: 3-lagige loopfolie voor lichtreflectie en oogstvervroeging

 

T-TAPE: Voor een uniforme ondergrondse watervoorziening van uw gewassen.

 

KUILFOLIES: Worden gebruikt als de meest traditionele manier van conservering. Het veevoeder wordt ingekuild en met een folie afgedekt. Zo is een optimale bewaring van het voeder tijdens de winterperiode gegarandeerd. Bovendien is het een eenvoudige methode.

- Hermetix, M-S zwart/wit

 

UV UNTERZIEHFOLIE: Flinterdunne folie die mooi aansluit bij uw maïskuil waardoor de lucht er bij het leggen van onderuit gaat. Gebruikt als onderlegfolie onder de gebruikelijke kuilfolie. Op die manier worden bewaarverliezen door schimmels en gisten beperkt.

 

ZANDZAKKEN: Voor het vastleggen van folies en andere doeleinden.

 

WIKKELFOLIE: Is de keuze voor elke landbouwer die gewikkelde balen verkiest boven de traditionele landbouwfolie. Wikkelfolie combineert zijn sterkte met een hoge kleefkracht en waarborgt een optimale conservering van het voeder. Geschikt voor het wikkelen van gras, hooi en stro.

- Hytistrech, Bal Ensil

 

SILOBAG: Is een flexibele buisvormige zak, gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, die hermetisch afgesloten kan worden. Zo kunnen de voedingssappen, aanwezig in het silovoeder, niet wegvloeien.

- Hytibag

 

KUILKLEDEN: Het beschermt de kuilfolie en het kuilvoer tegen rotten als gevolg van vogelschade. Naast bescherming tegen vogelschade biedt het een bescherming tegen weersinvloeden zoals bijvoorbeeld hagel en storm.

- Nicosil, Siloma

 

VOGELNETTEN SILOPLAKBAND

- Agripatch

 

Voor meer info over onze producten (lengte, breedte,...) kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag verder.

Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw Disaghor landbouw